Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Dobitnici ulaznica za koncert Zaz

Francuska grupa "Zaz" održaće koncert 24. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi (20h) u sklopu Međunarodne nedelje horskog pevanja "Cantat Novi Sad 2011", a Radio 021 je podelio 30 ulaznica slušaocima, posetiocima portala i Fejsbuk fanovima.

Liman IV i Detelinara sutra bez tople vode

U utorаk, 23. аvgustа 2011. godine, od 7 čаsovа zbog prevezivаnjа nа privremeni vrelovod nа uglu ulicа Bаlzаkovа i 1300 kаplаrа doći će do prekidа u isporuci toplotne energije zа pripremu tople potrošne vode zа objekte u sledećim ulicаmа:

Bez tople vode na Limanu

Zbog prevezivanja na privremeni vrelovod na uglu ulica Balzakove i 1.300 kaplara od jutros nema tople vode u delovima Limana IV.

Liman 3 bez tople vode

Zbog radova u Šekspirovoj ulici, u petak, 19. avgusta stanovnici Limana 3 ostaće bez tople vode.  

Prskanje komaraca od petka

Zaprašivanje protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje protiv odraslih komaraca na području Novog Sada i Sremskih Karlovaca počinje u petak, 19. avgusta i trajaće do ponedeljka 29. avgusta. Prskanje komaraca u Bačkoj Palanci počeće u subotu, 20. avgusta i trajaće do utorka, 30. avgusta.

Zatvoren deo ulice Drage Spasić

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda, od 17. do 19. avgusta biće zabranjen saobraćaj u delu Ulice Drage Spasić od Fruškogorske do Strumičke.

Liman 3 i 4 bez tople vode

Stanovnici Limana 3 i Limana 4 u ponedeljak, 15. avgusta neće imati tople vode zbog radova na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja i na uglu Sutjeske i Radničke.

Izmena saobraćaja u Radničkoj ulici

Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta na uglu Radničke i Sutjeske, u četvrtak 11. avgusta privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada.